Skip to content
Menu

DE NIEUWSTE BLOGS OVER TUIN EN GROEN

DE NIEUWSTE BLOGS OVER TUIN EN GROEN

Ontdek de nieuwste blogs van de interieurhoek en laat je inspireren om jouw huis om te toveren tot een prachtig en stijlvol thuis. Van tips voor het inrichten van kleine ruimtes tot de nieuwste trends op het gebied van meubels en decoratie.

GEZELLIG VOETBALLEN MET LEUKE DOELTJES

Maak je tuin plezierig voor jezelf en jouw familie. En doe jouw kinderen een stel voetbaldoeltjes cadeau! Maar welke moet je kiezen? Welke past het beste in je tuin? Daar hebben wij antwoord op!

EEN BAMBOE WINDGONG: EEN UNIEKE SFEER

Een bamboe windgong is onmisbaar anno 2023. Wij hebben niet stil gezeten een een top 3 van deze leuke dingen gemaakt. Welke kies jij als eerste uit? Je kan ze allemaal ophangen!

EEN VOGELBADJE OP VOET, EEN MOOIE AANWINST

Wist je dat vogels niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een belangrijke rol spelen in het bestrijden van ongedierte? vogelbadje op voet in je tuin of op je balkon geef je de vogel een veilige plek om te rusten.

EEN GROOT INSECTENHOTEL: ZZZUPER!

Insecten zijn handige diertjes. Ze worden gezien als de schoonmakers van de natuur. Alleen sommige insecten hebben geen woning! Gelukkig is een insectenhotel een ideale remedie tegen dit probleem.