Skip to content
Menu

TUIN EN GROEN

ALLES OVER TUIN & GROEN

Niets is zo rustgevend als een groene oase in je eigen tuin. Of je nu een kleine stadstuin hebt of een uitgestrekt landgoed, de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen kan elke buitenruimte transformeren tot een adembenemend paradijs. In

De Interieurhoek ontdek je alles wat je moet weten over tuinieren, van het kiezen van de juiste planten tot het ontwerpen van een sfeervolle buitenruimte. Leer hoe je het beste uit je groene vingers haalt en creëer je eigen idyllische toevluchtsoord in de natuur.

DE NIEUWSTE BLOGS OVER TUIN EN GROEN

Ontdek de nieuwste blogs van de interieurhoek en laat je inspireren om jouw huis om te toveren tot een prachtig en stijlvol thuis. Van tips voor het inrichten van kleine ruimtes tot de nieuwste trends op het gebied van meubels en decoratie.

GEZELLIG VOETBALLEN MET LEUKE DOELTJES

Maak je tuin plezierig voor jezelf en jouw familie. En doe jouw kinderen een stel voetbaldoeltjes cadeau! Maar welke moet je kiezen? Welke past het beste in je tuin? Daar hebben wij antwoord op!

EEN BAMBOE WINDGONG: EEN UNIEKE SFEER

Een bamboe windgong is onmisbaar anno 2023. Wij hebben niet stil gezeten een een top 3 van deze leuke dingen gemaakt. Welke kies jij als eerste uit? Je kan ze allemaal ophangen!

EEN VOGELBADJE OP VOET, EEN MOOIE AANWINST

Wist je dat vogels niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een belangrijke rol spelen in het bestrijden van ongedierte? vogelbadje op voet in je tuin of op je balkon geef je de vogel een veilige plek om te rusten.

EEN GROOT INSECTENHOTEL: ZZZUPER!

Insecten zijn handige diertjes. Ze worden gezien als de schoonmakers van de natuur. Alleen sommige insecten hebben geen woning! Gelukkig is een insectenhotel een ideale remedie tegen dit probleem.

DOWNLOAD ONZE HANDIGE INTERIEURTIPS

Wij snappen dat het inrichten van een huis soms lastig kan zijn. Daarom laten we je er liever niet alleen voor staan als je jouw nieuwe huis of kamer in gaat of voor als je gewoon bent uitgekeken op jouw huidige interieur. 

Hiernaast is de gratis tiplijst die jij nodig hebt om jouw inrichting te verbeteren. Download ‘m daarom hier!

ONZE BLOGONDERWERPEN

Wij hebben niet alleen deze blogs geschreven, maar nog veel meer! We hebben ze speciaal voor jou handig ingedeeld per catogorie. Zo raak je nooit verdwaald. Welke blog lees jij als eerste?

Verlichting
Keuken
Meubels
Tuin en groen
Wonen
Badkamer

ALLE BLOGS VOOR JOU OP EEN RIJTJE

Wij hebben onderhand best wat blogs voor jou geschreven. Van simpele tips tot aan aanbevelingen van producten die je niet in je huis kan missen. 

Wij schrijven zo veel, dat wij het niet konden laten om een handige overzicht pagina te maken.

DE NIEUWSTE BLOGS VAN DE INTERIEURHOEK

Ontdek de nieuwste blogs van de interieurhoek en laat je inspireren om jouw huis om te toveren tot een prachtig en stijlvol thuis. Van tips voor het inrichten van kleine ruimtes tot de nieuwste trends op het gebied van meubels en decoratie.

DE NIEUWSTE KLEURTRENDS IN 2023

Benieuwd naar de nieuwste kleurtrends voor 2023? Laat je inspireren door onze experts en ontdek de meest bijzondere en vernieuwende trends van het komende jaar.

WELKE KLEUR VERF PAST IN JOUW KAMER

Op zoek naar de perfecte verfkleur voor jouw muren? Dat kan een uitdaging zijn, maar geen zorgen, wij staan voor je klaar met de beste tips en trucs.

ALLES OVER HUISINRICHTING

Welkom bij onze huis & inrichting blog! Hier vind je alle tips en adviezen die je nodig hebt om jouw huis om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle woning.

ALLES OVER INDUSTRIËLE INRICHTING

 Als je op zoek bent naar inspiratie voor een stoere en robuuste inrichting, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alles over industriële inrichting vind je hier.