Skip to content
Menu

interieurkleuren-2023

Dit zijn dè interieurkleuren van 2023!

Wilt jij jouw huis een make-over geven? Ben je op zoek naar inspiratie, ideeën of de nieuwe interieurkleuren van 2023? Lees dan onze Blog op de Interieurhoek!

Wij hebben het onderzoek gedaan en de laatste interieurkleuren trends van 2023 op het gebied van woninginrichting op een rijtje gezet. Lees verder om erachter te komen welke interieurkleuren populair zullen zijn in 2023.

Rijke en donkere interieurkleuren in 2023

Donkere tinten zoals donkerblauw, mosgroen, dieppaars en antracietgrijs kunnen ook in 2023 trendy worden. Deze rijke tinten kunnen diepte toevoegen aan elke kamer zonder te zwaar of drukkend aan te voelen.

Donkere tinten kunnen een dramatisch effect creëren en tegelijkertijd rustgevend zijn. Bovendien passen ze goed bij andere kleuren, zodat je ze gemakkelijk kan mengen in jouw bestaande inrichting.

interieurkleuren-2023

Felle interieurkleuren in 2023

Omdat interieurtrends elk jaar veranderen, wordt 2023 een gedurfde en interessante tijd voor woninginrichting. Als je jouw interieur in het nieuwe jaar wilt verlevendigen, overweeg dan om felle kleuren zoals groen, paars of oranje in jouw ontwerp op te nemen.

Deze levendige tinten kunnen een interieur gemakkelijk opfrissen en een kamer een moderne uitstraling geven. Voor een nog opvallender uitstraling zijn art deco elementen zoals geometrische patronen en glanzende stoffen ook het overwegen waard. Hoe je jouw interieur in 2023 ook opnieuw wilt uitvinden, het gebruik van deze prachtige interieurkleuren van 2023 kan de perfecte manier zijn om het te realiseren!

liefdevolle interieurkleur in 2023

Viva Magenta, een opvallende interieurkleuren 2023 selectie, is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar iets krachtigs en artistieks. Het heeft roze en paarse tinten die het uniek maken, maar ook een speciale rode tint die het een extra rand van onverschrokkenheid geeft.

Deze kleur kan worden gebruikt om zowel liefdevolle slaapkamerontwerpen als levendige kinderkamers aan te kleden, ongeacht de stijl die je verkiest. Met zijn onverwachte mix van de interieurkleuren zal Viva Magenta zeker nog jaren deel uitmaken van een prettig thuis!

interieurkleuren-2023

Warme aardetinten als interieurkleur in 2023

Als je op zoek bent naar een gezellige sfeer, overweeg dan warme aardetinten zoals terracotta, karamel, kastanjebruin en zandtinten.

Deze kleuren brengen een sfeer van comfort en sereniteit in elke kamer. Ze zijn perfect om een uitnodigende ruimte te creëren. Bovendien zijn deze interieurkleuren ook in 2023 tijdloos en zullen ze nooit uit de mode raken.

Pastelkleuren in als interieurkleuren in 2023

De beste manier om een kamer op te fleuren is met zachte pastelkleuren zoals lila, zacht geel, mintgroen en babyblauw. Deze kleuren zullen hun weg vinden naar veel huizen in 2023.

Als je wilt dat je huis licht en luchtig aanvoelt, dan zijn pastelkleuren de juiste keuze. Pastelkleuren geven rust en kalmte, zeker in een kinderkamer komen ze goed to hun recht.

Veelzijdige interieurkleur in 2023

Vining Ivy is een van de grote spelers op het gebied van interieurkleuren voor 2023. Het is een gedempte olijfgroene tint die interieurs oproept met een zen-achtige kwaliteit met het potentieel om energieke vibraties op te roepen.

Wij presenteren het als een moderne, blauwgroene kleur die zowel energiek als kalmerend kan zijn, afhankelijk van hoe je het gebruikt. Dus als je op zoek bent naar interieur kleur trends voor dit jaar, niet over het hoofd zien Vining Ivy als een potentiële keuze; zijn veelzijdigheid maakt het een optie om te overwegen voor interieur decoratie als je wilt creëren zowel upbeat of ontspannen sfeer in jouw huis, een van de perfecte interieurkleuren in 2023.

interieurkleuren-2023

Onze favoriete interieurkleur van 2023

De interieurkleuren voor 2023 zijn gekozen en Wild Wonder staat bovenaan de lijst. Deze prachtige pasteltint is de perfecte mix van groene en gele tinten, waardoor het een subtiele maar heldere kleur is voor elke kamer in huis.

In tegenstelling tot andere trendy kleuren zoals Vining Ivy en Viva Magenta, geeft Wild Wonder een lichtere, meer sfeervolle uitstraling aan het interieurontwerp. Perfect om subtiele kleuraccenten toe te voegen zonder een ruimte te overweldigen, is ons team het erover eens dat Wild Wonder dit jaar een van de meest populaire interieurkleuren wordt. Of jouw stijl nu modern of gezellig is, Wild Wonder past perfect in jouw interieurpalet!

Jouw go-to interieurkleur in 2023.

Nordic Green is een prachtige interieurkleur voor het komende jaar. Met zijn diepe, groen-grijze tint die de kleuren van de natuur oproept, biedt deze neutrale tint een ideale achtergrond voor interieurdesign.

Of je er nu voor kiest om enkele industriële, zwarte elementen toe te voegen of kiest voor een rustige uitstraling met andere natuurlijke kleuren en tinten, deze interieurkleur past gemakkelijk bij elk interieurthema en weerspiegelt toch jouw persoonlijke stijl.

interieurkleuren-2023

Dit weet je nu over jouw interieurkleuren 2023

Als het erop aankomt, is er geen one-size-fits-all aanpak als het gaat om interieurkleuren 2023 – iedereen heeft verschillende smaken die hun individuele persoonlijkheden en stijlen weerspiegelen!

Hopelijk heeft dit artikel over interieurkleuren 2023 nuttige informatie opgeleverd over welke kleuren dit jaar waarschijnlijk de interieurwereld zullen domineren, zodat je de trendcurve voor kunt zijn bij het ontwerpen van je eigen huis!